Şehit Emrah Çalkın İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetleri bilgi çağının gerektirdiği birikim, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayacak şekilde yürütülerek, yurdumuz ve dünyanın aydın kadrolarına evrensel ölçülerde kaliteli bireyler yetiştirmek, Milli değerlerden aldığı güçle geleceği kuşatan, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler yetiştiren bir okul olmaktır.

Misyon: Okulumuzda 21.yy’ın gerektirdiği bilgi, beceri ve yeteneklere sahip; her öğrencinin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarını kavradığı; insana, aileye, topluma, düşünceye, ahlaka, kültürel mirasa ve özgürlüğe saygı duyan; soran, sorgulayan ve araştıran; kendine güvenen, milli ve manevi değerlere sahip çıkan; evrensel değerleri kanıksamış, nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Kapaklı İlçe Milli Eğtim Müdürlüğü´nün düzenlediği İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması´nda ilçe 3.´lüğü

Saatler: Ders Başlama: 08.40 Ders Bitiş : 15.10
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0282 502 42 36

Belgegeçer - (282) 502 4236

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://karaagacimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - KARAAĞAÇ MAH. AZİZ SANCAR SK. NO 5 KAPAKLI / TEKİRDAĞ

Öğretmen :7
Öğrenci :125
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :3352
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Karaağaç Mahallesi Aziz Sancar Sokak NO.5 Kapaklı/TEKİRDAĞ

Adres - KARAAĞAÇ MAH. AZİZ SANCAR SK. NO 5 KAPAKLI / TEKİRDAĞ

Ulaşım ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ ve TAKSİLER

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Karaağaç Mahallesindedir. Kapaklı ilçesine 6 km uzaklıktadır. Tekirdağ iline 62 km uzaklıktadır.